MT Slam och Spol

Slamsugning
Landskrona

Välkommen till MT Slam och Spol! Vi är ett av Landskronas mest anlitade och erfarna företag inom slamsugning. Varje år hjälper vi mängder av privatpersoner, företag och föreningar i regionen med rör- och avloppsrelaterade projekt.

Kompetenta spolarbetare i Landskrona

Vår prioritet är att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Vi är ett väletablerat spolföretag med lång erfarenhet av slamsugning. Vår prioritet är att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade inom sitt respektive område.

Kontakta oss
om det blir för rörigt!

Frågetecken på kort

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring slamsugning, avloppsspolning och dräneringsarbeten:

Täcker ROT-avdraget era tjänster?

Söker du ROT-avdrag som privatperson har du rätt till skattelättnader upp till 30% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 50 000 SEK per person och år med hjälp av ROT-avdraget. Är ni två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 100 000 SEK per år. På Skatteverkets webbplats kan du läsa mer om villkoren för att få avdraget. I princip är det enda kravet att du har en beräknad inkomst och inte använde hela avdraget tidigare i år.

Hur regelbundet bör avloppet spolas?

Vi rekommenderar att du utför en avloppsspolning med högtryck var fjärde till femte år för att motverka fett, smuts och avlagringar fastna i rören för att undvika akuta stopp i framtiden. Detta förlänger även livslängden på rören och håller kostnaden nere långsiktigt.